Klitrenden 7, Bygnr.135, 9800 Hjørring

Storslået udsigt fra attraktiv beliggenhed i Lønstrup

Skønt og særdeles velholdt sommerhus beliggende i det attraktive sommerhusområde Harrerenden i Lønstrup. Dette er en af de bedst beliggende grunde i 1. klitrække med en enestående udsigt over Vesterhavet.
Den kuperede naturgrund yder en naturlig afskærmning for indkig fra nabohuse og husets terrasser er endvidere skærmet af hegn.

Indretningen er åben og lys. Det åbne køkken-alrum/stue har panoramaudsigt over havet og lader det særlige kyst-lys fylde rummet. Køkken afdelingen fungerer som entre og har dermed direkte udgang til den store terrasse. Fra stuen er der stort glasparti med terrassedør til den lille terrasse. Lyst soveværelse med dobbeltseng og dejligt værelse med 2 sovepladser. Godt badeværelse, hvor der netop er monteret ovenlysvindue for større lysindfald.

Til huset hører et godt udhus, hvortil der er adgang fra den store terrasse. Her er plads til evt. cykler, grill, havemøbler og et par ekstra stole.
Oplev Lønstrup - Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, snor den maleriske by sig i et dalstrøg bag de høje klitter. Her finder du forskellige, spændende arrangementer og aktiviteter året rundt.
Lønstrup, også kaldet kunstens by, har et fantastisk udvalg af kunstnere og kunsthåndværkere med mange arbejdende værksteder. De kulinariske oplevelser har fået flere fyrtårne, som byder på spændende gourmet i vidunderlige omgivelser. Blandt områdets adskillige arrangementer og aktiviteter, er der absolut også gode muligheder for, at du som feriegæst kan få tilfredsstillet dine sanser. Så rigtig god ferie i Lønstrup!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.