Bejstrupvej 271, Bejstrup, 9690 Fjerritslev

Flot, gennemmoderniseret ejendom med pragtfuld udsigt over Limfjorden.

Tiltrækker livet på landet jer, men har I ikke behov for mange hektar jord eller de store udhuse, der ofte følger med i købet, har vi her en fin og overskuelig ejendom for jer. I bliver ejere af en nydelig og meget rummelig vinkelvilla, der ligger smukt i det nordjyske landskab nær Fjerritslev, Løgstør og Limfjorden.

Foruden 207 boligkvadratmeter indeholder ejendommen også en lækker dobbeltgarage, et stort værksted med kontor/gildesal og fyrrum med nyere pillefyr og fastbrændselsfyr, som der tilmed er adgang til direkte fra boligen. Derudover får I et ligeledes stort loftrum, der endnu står lidt råt, men som giver mange spændende muligheder, hvis det udnyttes. Her er der god mulighed for at lave et multirum/aktivitetsrum eller evt. et atelier.

Det hele ligger på en 2.679 kvadratmeter stor grund med en nydelig og særdeles overskuelig have.

Stueplan domineres af et hyggeligt køkken-alrum med klinkegulv og udgang til haven. Et par franske døre giver adgang til opholdsstuen, der har dør ud til en terrasse. Herfra følger en hall, der samtidig fungerer som bryggers og endvidere har trappe op til førstesalen. Stueplan indeholder desuden et badeværelse samt et soveværelse.

På 1-salen er der endnu en stue, et badeværelse og yderligere fire soveværelser. Det ene ligger lidt for sig selv, hvilket giver mulighed for at få lidt privatliv ved at etablere separat børne- og voksenafdeling.

Det er en aldeles nem lukket have, der omkranser ejendommen. Haven er lukket med hegn som står gemt i hækken, således at hund og børn kan frædes frit i hele haven. Fra terrassen mod sydvest i husets vinkel, kan I læne jer godt tilbage i liggestolen og nyde freden, roen og den uhindrede panoramaudsigt ud over landskabet.

Kort og godt en ejendom for familien, der gerne vil ud på landet og bo i en overskuelig ejendom.

Ejer er åben for muligheden for at lavet et bytte. Ring og hør nærmere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.