Mollysvej 14, Trend, 9670 Løgstør

Velholdt fritidshus på stor grund!

Drømmer du om eget sommerhus i Trend - så se her! Velholdt sommerhus med god indretning placeret på en dejlig stor grund i rolige omgivelser.

Boligens 90 m2 er godt indrettet med 3 værelser, fordelergang og lyst badeværelse. Fra køkkenet er der adgang til en dejlig stor og lys stue med brændeovn samt udgang til terrassen. Fra baggangen er der udgang til et mindre værksted, der kan laves om til værelse hvis dette ønskes.

Udvendigt er der flere gode terrasser og hyggekroge, hvor solen kan nydes. Der er derudover 14 m2 overdækket terrasse. Ejendommen blev moderniseret i 2005 med udskiftning af udvendig beklædning, vinduer og døre. Den 1601 m2 store grund er udlagt i plæne med træer.

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig og lang sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er ca. 8 km til Dayz Feriecenter i Rønbjerg og flere gode golfbaner indenfor 15 km. Der er mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen. Derudover er der kort køreafstand til handelsbyerne Løgstør og Farsø.

Ring allerede nu og bestil en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.