Søndergade 2, 9681 Ranum

Rummelig villa i Ranum!

Hvis det er en bolig med masser af plads til hverdagens udfoldelser, I er på udkig efter, er denne flotte rødstensejendom i Ranum et godt bud. Her får I ikke bare en stor villa med integreret garage og overdækket terrasse – hele herligheden ligger nemlig på en 2363 m2 stor grund, hvilket giver jer rig mulighed for at tilbringe solskinsdagene ude under åben himmel.

Beliggenheden i Ranum er desuden en kvalitet: Den hyggelige by byder blandt andet på brugs, lægehus, idrætstilbud og skole op til 9. klasse, og på Søndergade kommer du til at bo ganske centralt. Omkring byen venter der jer et væld af naturoplevelser - for eksempel ved Vilsted Sø, langs Limfjordens kyster og på Livø, som I kan sejle til fra Rønbjerg.

Villaen er opført i 1958, og dens mange kvadratmeter er fordelt på stueplan og første sal. I stueplanets midte ligger spisekøkken, spisestuen og en stor vinkelstue, som både er udstyret med pejs og et stort vinduesparti, der åbner op ud mod haven. Både spisestuen og stuen fører ind til et værelse, der er oplagt at indrette som kontor eller legerum til de mindste - hvis ikke det er boligens tredje stue, der skal være her. Tre stuer kan I nemlig sagtens tillade jer at indrette, for så er der stadig tre værelser at gøre godt med i stueplan - og fire yderligere på første sal. To badeværelser og et gæstetoilet er fordelt på begge etager, og så er der også bryggers, vaskerum og viktualierum at finde i stueplan.

Terrassen bliver helt sikkert et hit i årets lune måneder. Den vender godt i forhold til solen, og hvis den ikke skulle skinne, kan I i stedet lade jer lune af varmen fra den udendørs pejs. Her kan I sidde og nyde udsigten til havens frodige buske, flotte træer og store græsplæne.

Med i salget af Søndergade 2 hører også grunden Kirkevej 1, som iøvrigt kan købes særskilt.

Ring allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.