Kronvildtvej 178, Tranum, 9460 Brovst

Flot sommerhus fra 2008 med udendørs swimmingpool!

Beliggende med fredet område som nærmeste nabo.

Sommerhuset er velindrettet med 3 gode værelser og en stor god hems. Stort badeværelse med spa, sauna, bruseniche og vaskesøjle, gæstetoilet, stor køkken/alrum og stue i et, med brændeovn centralt placeret i rummet. Der er en stor god spiseplads samt et lækkert Invitakøkken. Der er fra stuen udgang til den overdækket terrasse. Der er en stor god træterrasse.

I haven står den store pool, som er 6 meter i diameter - fuld automatsik teknik. Endvidere er der Luft til Luft varmepumpe, som kan styres via sms. Sælger kan tænde for varmen hjemmefra, så der er 20 grader indendørs, når man kommer til huset.

Huset er udlejet gennem DanCenter, som varetager opgaven med at servicere poolen hele sommeren.

Der er en lejeindtægt til ejer på ca. 47.500.

Huset er beliggende i et skønt område med gode fællesfaciliteter. Der er på Kronvildtvej et stort fællesområde - centralt placeret mellem alle husene. Her kan man spille minigolf, Krolf, man kan lege i alle redskaberne der er op sat, der er et dejligt område til boldspil af næsten enhver karakter. Hele tiden laver grundejerforeningen forbedringer til fællesområderne, dette gælder både til leg for store og små, samt vedligholdelse af veje og stier, fartbegræsninger m.v. Området er meget naturvenligt. Der er ikke langt til skoven og havet, mens der er gode muligheder for fiskeri i de nærliggende søer.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.