Pilevej 3, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Velindrettet hus i roligt område tæt på Kollerup Strand.

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af dette velholdte fritidshus i Kollerup.

Sommerhuset og grunden kræver minimal vedligeholdelse.

Beliggenheden er med til at gøre det meget nemt at slappe af. Huset ligger for enden af en lukket vej, og på den anden side af havens levende er der friarealer og Kollerup Plantage, hvor der venter mange gode naturoplevelser. Bare tre kilometer fra døren finder I restauranter og flere supermarkeder i Fjerritslev, mens der er fem kilometer til en kølig dukkert ved Kollerup Strand.

Det velholdte fritidshus byder på 62 m2, og dertil kommer en udestue og et anneks på i alt 25 m2. Samtidig får I en flot have omgivet af opvoksede træer og buske.

Indenfor er der ægte sommerhusstemning med vægge og lofter i træ. I huset er der to gode værelser og et dejligt badeværelse. Køkkenet er praktisk indrettet, og det ligger i åben forbindelse med den lyse stue, hvor der er loft til kip. Som et ekstra plus er der også brændeovn til at bidrage med varme og stemning, når solen ikke gør det. Annekset består af en udestue med adgang til et opbevaringsskur. Derudover er der et disponibelt rum af høj kvalitet med et fint ovenlysvindue.

Mellem huset og annekset er der en dejlig, ugeneret flisebelagt gårdhave med læhegn og sydlig orientering. På den vestlige side af huset er der en terrasse til aftensol, hvor I også kan nyde synet af haven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.