Amandasvej 30, Trend, 9670 Løgstør

Hyggeligt Bjælkehus i Trend!

I har nu muligheden for at blive de næste ejere af dette flotte fritidshus, som ligger fredeligt placeret i udkanten af Trends hyggelige sommerhusområde - med uspoleret udsigt over åbne marker og fri natur. Fra adressen tager det bare en fem minutters cykeltur, før I står på Trend Strand og kigger ud over Limfjordens bølger.

Der er tale om et romantisk, rødmalet fritidshus fra 2000 med hvidmalede sprossevinduer og 55 kvadratmeter under tag. Dertil kommer et anneks på 9 kvadratmeter, der ligeledes er træbeklædt og rødmalet.

Her får I ægte bjælkehyttestemning for alle pengene. De tykke bjælker er nemlig synlige i samtlige rum, ligesom gulvet udgøres af massive, hvidpigmenterede træplanker. Der er dejligt lyst og luftigt med loft til kip - og både i stue og køkken med cirka tre og en halv meter op til kippen. Samtidig har særligt stuen et smukt lysindfald dagen lang, og I begge rum kan I nyde den frie, uspolerede udsigt.

Rundt om villaen løber en lang træveranda, hvor I kan søge både ly og læ - og hvor I finder solen fra morgen til aften. I kan også nyde den, som den står op over markerne i horisonten. Med en grund på 1.225 kvadratmeter er der også god plads til børnenes leg.

Mangler I grillkul eller et par gode bøffer er der bare lidt over ti minutters cykeltur til Dagli’Brugsen i Overlade. Og så kan det blive til mange naturskønne køreture - blandt andet ned til Stenaldercentret Ertebølle.

Tilstødende grund på Amandasvej 32 kan tilkøbes. Der er indlagt fibernet.

Kontakt os for nærmere information eller ved ønske om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.