Øster Ørbækvej 16, 9670 Løgstør

Hyggelig landejendom med 2,9 ha!

Blot 2,5 km fra Muslingebyen Løgstør finder du denne hyggelige ejendom beliggende i rolige omgivelser med udsigt til de åbne marker. Du kan samtidig tage et kig udover byen og på de klare dage kan du tilmed se fjorden.

Her få du ikke mindre end 186 boligkvadratmeter, gode udhuse samt 2,9 ha jord. Ejendommen trænger indvendigt til en opdatering men mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

Stuehuset, der er i to plan, indeholder i stueplan en stor baggang, badeværelse samt køkken med spiseplads. Herudover et godt værelse og to rum der tilsammen danner en dejlig stue med mange muligheder. Sidst men ikke mindst entre med adgang til mindre depotrum.
1. salen rummer et stort repos og 3 gode værelser. Her er en god loftshøjde og der kunne med fordel laves mulighed for at kigge udover marker og fjord.

Udhusene består af to staldbygninger der er bygget sammen. Drømmer man om mindre dyrehold er der rig mulighed for dette. Herudover er der ældre maskinhus der med fordel kunne væltes. Jorden er delvis beliggende omkring ejendommen og et kort stykke herfra.

Hvad enten du tager bilen, offentlig transport eller cyklen er der kort afstand til Løgstør. Her finder du alt hvad du har behov for i hverdagen. Offentlig transport, lystbådehavn samt skøn natur omkring kanal og skov. Med denne placering er du tæt ved byen og naturen på samme tid. Udover placeringen ud til Limfjorden med det flotte havnemiljø er muslingebyen Løgstør en dejlig aktiv by med masser af indkøbsmuligheder, skole og børnehaver, aktiviteter og seværdigheder.

En god og reel ejendom med mange muligheder! Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.