Egernvej 4, Ertebølle, 9640 Farsø

Fritidshus med god beliggenhed og mange muligheder!

Beliggende på Egernvej 4 i Ertebølle finder du dette ældre men charmerende fritidshus med 53 boligm2. Hvad enten du er på udkig efter et fritidshus i oprindelig stil, et gør-det-selv projekt eller en grund hvor du kan bygge nyt, har du her muligheden!

Du træder ind i husets køkken, der ligger i åben forbindelse med spiseplads og hyggelig opholdsstue med pejs samt udgang til terrassen. I modsatte ende af huset er der to værelser samt badeværelse.

Med en grund på 1.200 m2 omkranset af god beplantning får du en rigtig god og ugeneret beliggenhed. Der er tilhørende skur og en god træterrasse. Fritidshuset ligger for enden af blind vej og der er derfor ingen trafik. På en kort gåtur når du vandet, der ligger blot ca. 300 m væk.

Ertebølle er kendt som et skønt sommerhusområde med masser af natur, et rigt dyreliv, en god badestrand og fine fiskemuligheder. Der er kort afstand til handelsbyerne Farsø, Løgstør og Aars. Herudover finder du indenfor en radius på ca. 20 km 4 gode golfbaner. I Gatten har du mulighed for at spille en runde på den efterhånden berømte og anerkendte golfbane ved Himmerlands Golf & Spa Resort.

Velkommen til Egernvej 4!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.