Anna Maries Vej 9, Hverrehus, 9631 Gedsted

Hyggeligt sommerhus - 5 minutters gang til vandet!

Få mere energi i hverdagen, og nyd et tiltrængt pusterum i dette skønne fritidshus mellem Ulbjerg og Gedsted. Indendørs er der klassisk sommerhusatmosfære, og huset har blandt andet tre værelser og et opholdsmiljø. Fra sidstnævnte er der udgang til en sydvendt terrasse og en 2.503 kvadratmeter stor grund, hvorfra det kun tager jer fem minutters gang at nå vandet ved Lovns Bredning. Der er installeret nyere varmepumpe.

Lovns Bredning udgør den sydøstlige del af Limfjorden. Stedet er et fredet område, hvor I aldrig kommer til at kede jer. Naturen lægger nemlig op til timevis af aktiviteter - eksempelvis er det let at spotte dyrelivet eller benytte muligheden for at komme omkring på de mange vandreruter.

Fred og ro er der også i det hyggelige sommerhusområde, hvor fritidshuset ligger. Vejen er blind, og så sørger forskellig randbeplantning for, at I kan leve udendørslivet i ugenerte rammer med gode læforhold. På grunden er der også en garage, som er opført med samme lyse træbeklædning som selve sommerhuset.

Indendørs er der 74 indbydende kvadratmeter. De tre soveværelser giver jer sammenlagt seks sovepladser, og det ene værelse har et indbygget skab. Derudover har boligen et pænt badeværelse og det store opholdsmiljø.

En halvmur adskiller her et hvidt, tosidet køkken fra en dejlig opholdsstue, hvor en brændeovn spreder varme og hygge. I stuens endevæg er der et større glasparti, som ikke alene giver et godt lysindfald, men også gør det muligt at komme udenfor på terrassen via terrassedøren.

Noget af terrassen er sågar overdækket, ligesom der også er et redskabsskur i forlængelse af terrassen. Herfra er der kig til hele den store grund, som inviterer til leg eller andre udendørsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.