Rævevej 6, Ertebølle, 9640 Farsø

Sommerhusidyl i Ertebølle!

Drømmer I om sommerhusidyl i naturskønne omgivelser? Så tag med os til Rævevej 6 i Ertebølle - et kvarters kørsel fra Farsø. Her finder I nemlig et charmerende og meget velholdt fritidshus med en herlig beliggenhed.

Her kan I glæde jer over smukke, grønne omgivelser - både på adressen og i nærområdet, som byder på masser af udflugtsmål. Besøg for eksempel stenaldercenteret i Ertebølle eller Rønbjerg Ferie Resort, der har et skønt badeland. Ertebølle er et attraktivt feriested med et rigt dyreliv, dejlige badestrande ved Limfjorden samt fine fiskemuligheder og lækre golfbaner. Mangler I kolde forfriskninger, besøger I bare Ertebølle Campingplads, som har en fin købmand.

Matriklen giver jer 1682 m2 frodig naturgrund at boltre jer på. Selve fritidshuset fra 1981 fremtræder charmerende og idyllisk med sin mørke træfacade og røde sprossevinduer og ligeså detaljer. Der er tilhørende garage og i forlængelse af dette mindre udhus med wc og bad.

Indenfor breder 74 velindrettede m2 sig ud foran jeres fødder. I træder ind entréen, og på venstre hånd finder I et badeværelse med bruseafsnit. På højre hånd, derimod, ligger tre nydelige værelser som perler på en snor, hvilket giver jer masser af sovepladser. Sommerhuset afrundes med et åbent opholdsrum fuld af hygge og sjæl. Maden tilberedes i vinkelkøkkenet, og i stuen er vinduerne ført med op til kip, hvilket skaber en herlig rummelighed. Morgenkaffen kan nydes på den østvendte og overdækkede terrasse, mens aftensmaden er oplagt at tage med ud på den vestvendte terrasse med vue til haven.

Et sommerhus med mange muligheder!

Bestil en fremvisning allerede i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.