Sallingvej 80, Vindblæs, 9670 Løgstør

Renoveret ejendom i attraktivt område!

Velkommen til Sallingvej 80 i Vindblæs nær Løgstør, hvor I finder denne charmerende landejendom fra 1883, der præsenterer sig, som en moderne nyfortolkning af den klassiske landstil. Her får I masser af plads og muligheder - perfekt til familien.

En grusindkørsel fører op til det nedlagte landbrug, som står skarpt med en hvidpudset facade i samspil med det sorte tag og vinduesrammerne. Facaden er totalrenoveret med netpuds, og de nyere vinduer består af træ og aluminium.

Træd ind i entréen, hvorfra 185 m2 udfolder sig via halvandet plan. Rummet prydes af blotlagte, røde mursten, og fine fyldningsdøre understreger den autentiske stil, der fornemmes overalt. Lige fremme er der et gæste-badeværelse, mens boligens større badeværelse ligger i husets anden ende.

Følger I trappen til førstesalen, opdager I en møblerbar repos - perfekt som fællesrum - samt tre dejlige værelser. Tilbage i stueplan er der desuden endnu et værelse, et praktisk bryggers samt de indbydende opholdsrum. Vinkelstuen har rige indretningsmuligheder og en hyggelig brændeovn, og via dobbeltdøre fortsætter I ind i køkken-alrummet, der er udført i en lys og idyllisk stil.

Udenfor breder en grund på 1,7 hektar sig ud med terrasse, græsplæne og masser af plads til børneleg. Den resterende jord er beliggende ved ejendommen og giver rig mulighed for mindre dyrehold. Tilhørende to disponible rum i længen samt garage.

I kan se frem til en rolig beliggenhed, der ligeledes er familievenlig. På den anden side af vejen finder I en eftertragtet skole, der er busstoppested rundt om hjørtnet og sidst men ikke mindst er området kendt for at have et rigtig godt sammenhold med flere aktiviteter. Handelsbyen Løgstør er kun få minutters kørsel væk - og Aalborg nås på tre kvarter.

Vil I se mere? Bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.