Lyngbjergvej 29, Brøndum, 9690 Fjerritslev

Bjælkehus med det rigtige rustikke look!

Her er et rigtig velindrettet bjælkehus beliggende i dejligt sommerhusområde med få km til Vesterhavet, dejlige naturområder, golfbane og Fjerritslev. Der er også rig mulighed for at benytte den skønne natur til vandreture og ikke mindst ture på MTB.

Huset er et klassisk bjælkehus lavet i rundtømmer med træterrasser på tre sider. I huset er der lofter som går helt til kip så her er en god rummelig fornemmelse.

Huset er indrettet med fordelingsgang, gæstetoilet med hvide klinker på gulvet, stort badeværelse med brusenische, plads til vaskemaskine og spabad samt sauna. Her er tre gode store værelser hvoraf de to er med dobbeltsenge og garderobeskabe og det sidste er med to køjesenge og skabe. Her er altså soveplads til 8 personer.

Køkkenet er med keramisk komfur, opvaskemaskine og har udgang til den sydvendte terrasse og ligger i åben forbindelse med stuen. Stor stue med Morsø brændeovn, ovenlysvinduer der vender mod nord og giver et behageligt lys samt udgang til den overdækkede vestvendte terrasse. Herfra er der adgang til disponibelt rum til havemøbler osv.

I huset er der IHC elinstallation, til opvarmning er der energibesvarende varmepumpe og Bredbånd Nord leverer hurtigt internet. Her foreligger lejeaftale med Sol og Strand.

Kontakt os allerede nu og aftale en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.