Redningsvejen 2B, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Vesterhavsudsigt ved Slettestrand!

En herlig beliggenhed højt i landskabet få hundrede meter fra det dejlige hvide sand og det skønne brusende vand giver jer flot udsigt til Vesterhavet fra dette sommerhus ved Slettestrand. Sommerhuset, der både er oplagt som familiens feriefristed og som en investering til udlejning, er godt indrettet med sovepladser på tre værelser og en stor,hyggelig hems.

Beliggenheden ved Slettestrand er helt i top. Her er der ikke bare den flotte brede sandstrand med blåt flag at passere sommerens solskinsdage på. Området er også kendt for sit kystfiskeri, og hertil kommer de mange muligheder for dejlige naturoplevelser og et aktivt friluftsliv med eksempelvis mountainbike.

Det charmerende sommerhus har tørv på taget, og det ligger på en 2.500 m2 stor naturgrund, hvor ikke mindst familiens yngste vil elske at gå på opdagelse. Til de voksne er der træterrasser på begge sider af huset, hvor I nemt kan finde sol eller skygge efter behov.

Husets sammenhængende opholdsrum, der består af stue og køkken-alrum i åben forbindelse, har flot udsigt og et formidabelt lysindfald, da hele endevæggen er ét sammenhængende vinduesparti fra gulv til kip. Der er brændeovn i stuedelen, og køkkenindretningen, som er pæn og velholdt, omfatter blandt andet opvaskemaskine.

Husets badeværelse er lækkert indrettet med hjørnespa og sauna, og her er i øvrigt også vaskemaskine. Som nævnt suppleres de tre værelser af en hems, og afrundingsvist er der et mindre redskabsrum.

Kom selv og oplev, hvilken herlig udsigt og beliggenhed, I får på Redningsvejen 2B.

Kontakt Mæglerfirma Asger Larsen - Løgstør og aftal en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.