Sundvej 71, Nr. Rind, 8832 Skals

Solid ejendom i hyggelig landsby!

Beliggende i Nr. Rind, blot 13 km fra Viborg finder du denne ejendom med masser af muligheder. Du får i alt 128 boligm2 fordelt på to plan samt to udhuse. Du får her nogle rigtig gode rammer på en 1.257 m2 stor grund, men du må samtidig forvente, at ejendommen trænger til en totalrenovering.

Stueplan er indrettet med en gang, to stuer, køkken, badeværelse, bryggers og baggang samt et værelse. Sidst men ikke mindst er der i enden af stueplan et værksted med egen indgang. Fortsætter du til førstesalen, finder du et repos samt tre værelser.

Udvendigt finder du to udhuse på en hyggelig grund med god beplantning.

Nr. Rind er en hyggelig og aktiv landsby som bland andet tilbyder forsamlingshus, sportsanlæg, busforbindelser og ny legeplads. Samtidig er byen beliggende ca. 5 km fra Skals med indkøb, skole, børnepasning, idrætscenter m.m. Du har kun ca. et kvarters kørsel til Viborg.

Herudover er du omgivet af smuk natur med både fjord, marker og skov. Du har blot 4 km til Hjarbæk Fjord og Golfklub og er du på udkig efter flere gode oplevelser er mulighederne mange. Besøg blandt andet de naturskønne områder ved Virksund lystbådehavn/Strand, Ulbjerg Klint, Put&take, Hjarbæk Fjord Golfcenter m.m.

Alt i alt får du her de perfekte rammer i skøn natur og alligevel nær ved byen.

BUD ØNSKES!

Kan du se mulighederne - så kontakt os allerede nu på tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.