Engtoften 14, 9681 Ranum

Fornuftig villa til fornuftig pris!

På Engtoften 14 i Ranum finder du denne hyggelige gulstensvilla. Godt placeret på en rolig villavej med en god indretning og ikke mindst god udnyttelse af kvadratmeterne. Villaen fremstår indflytningsklar, men der er også mulighed for, at du selv kan sætte dit præg både inde og ude.

Boligen rummer hele 142 m2. Fra entre og baggang træder du ind i gangen der deler til en værelsesafdeling med hele 3 gode værelser samt et stort badeværelse. I den anden vinkel af huset møder du en dejlig opholdsafdeling. Her er køkken med spiseplads, spisestue samt en dejlig stor stue med et skønt lysindfald. Herfra er der adgang til endnu et værelse.

Udvendigt er grundens 682 m2 primært udlagt i græs. Der er gode terrasser og overskuelig beplantning, der er nem at vedligeholde. Herudover er der tilhørende garage på 32 m2, samt en lille hyggelige overdækket terrasse/udestue i forbindelse med husets baggang.

Ranum er en hyggelig landsby der opfylder de krav I måtte have i hverdagen. Lokalsamfundet er godt, og den lille by tilbyder både brugsforening, skole, fritidsaktiviteter og pasningstilbud til børnene. Herudover får du fantastiske naturomgivelserne indenfor kort afstand. For eksempel er der blot en kort gåtur til Vilsted Sø, og der er få kilometer til stranden i Trend, hvis I vil bade eller surfe. Hyggeligt havnemiljø, spisesteder og handelsliv findes i Løgstør, som ligger mindre end ti kilometer væk.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.