Kastanievej 13, Brøndum, 9690 Fjerritslev

Velholdt fritidshus med fredelig beliggenhed!

Huset er total renoveret i 2008 og fremstår virkelig pænt og flot vedligeholdt. Beliggende tilbagtrukket fra vejen og for enden af en blind vej, får du gode rammer for at kunne holde ferie ganske ugeneret i skøn natur. En del af den 1.201 m2 store grund ligger nemlig op imod et naturskønt friareal. Grunden er udlagt i plæne med masser af plads til leg og aktivitet og på de gode terrasser er der mulighed for at nyde solen hele dagen lang.

Huset er indrettet med en entré med god garderobeplads og indgang til et stort og dejligt badeværelse med klinker og gulvvarme. Her er tilmeld god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads. På det hyggelige gæsteværelse er der ligeledes god opbevaringsplads i form af skabe med skydelåger. Dette gør sig også gældende i soveværelset, hvor der er udgang til terrassen. Husets hjerte er uden tvivl det store, lækre køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med en dejlig spiseplads samt en hyggelig opholdsstue. Her er et dejligt lysindfald og en god atmosfære. Der er tilmed brændeovn samt udgang til en delvist overdækket terrasse.

Huset er renoveret med sans for kvalitet og gode detaljer med bla. døre og vinduer i træ-alu, varmepumpe og flot gennemgående laminatgulv i hele huset. Der er indlagt fibernet.

Udover rigtig gode terrasser er der tilhørende to udhuse, brændeskur og carport, så du kan komme tørskoet indendørs. Der er anlagt ny græsplæne og randbeplantning i 2013.

Fritidshuset er beliggende ca. 4 km fra Vesterhavet. Der findes ligeledes gode stiforbindelser til store kuperede hedearealer, som er velegnet til anderkendte MTB ruter samt trave- og motionsture. Samtidig er der kort afstand til handelsbyen Fjerritslev med godt handelsliv, gode indkøbsmuligheder og fine trafikforbindelser.

Et meget flot fritidshus der med fordel også kan bruges som helårsbolig!

Velkommen til Kastanievej 13!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.