Tingvej 34A, Hvalpsund, 9640 Farsø

Villa med udsigt til skøn natur med sø!

Beliggende i udkanten af Hvalpsund finder du denne rødstensvilla i to plan med tilhørende kælder. Her bor du i byen men alligevel på landet i skønne omgivelser med blot en kort cykeltur til havnemiljøet ved fjorden. Fra grunden og ikke mindst fra svalegangen på 1. sal er der en unik udsigt udover golfbanerne og søen. Er du heldig får du samtidig et glimt af råvildt.

Med en opdatering af boligen, har du rig mulighed for at sætte dit eget præg på indretningen og udnyttelsen af kvadratmeterne.

Villaen er i stueplan indrettet med entre, to dejlige stuer samt et køkken. Tager du trappen til 1. salen, finder du her to værelser samt husets badeværelse. I soveværelset er der indbyggede skabe og du har mulighed for at træde ud på svalegangen og nyde udsigten.

I kælderen finder du to disponible rum, vaskerum, disp. rum samt et ældre wc. Fra kælderen har du udgang til carporten med plads til opbevaring af brænde.

Grundens 1.849 m2 er udlagt i græs, med god plads til leg og aktivitet. Ønsker du mere beplantning, køkkenhave eller bede er der rig mulighed for dette. Der er tilhørende ældre udhus på 110 m2.

Der er kort gåafstand til indkøb og ved havnen finder du restauranter, strand, skøn legeplads, lystbådehavn og aktivitetsmuligheder. Byen og den skønne natur i området byder på mange oplevelser og aktiviteter specielt om sommeren både for turister og lokale.

Der er ikke bopælspligt i Vesthimmerland, og ejendommen kan derfor også anvendes som sekundærbolig/fritidshus.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning på tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.