Kronvildtvej 50, Krogen, 9460 Brovst

Flot fritidshus nær gode aktivitetsmuligheder!

I et pragfuldt naturområde ligger dette lækre fritidshus kun få kilometer fra Jammerbugtens strande, nogle af de bedste i Nordeuropa og hvor man nogle steder kan køre bilen direkte ned på de meget brede strande.
Tranum Strand området er berømt for store klitplantager og åbne klitheder som er gennemskåret af afmærkede vandre- og cykelstier. Et virkelig eldorado for naturelskere.

Indenfor få min. gang finder du det store fællesområde med bl.a. legeplads, fodboldgolf, grillpavillon, minigolf samt svævebane.
Fritidshuset er indrettet med en rummelig entre med plads til vaskemaskine og opbevaring. Herudover er der 4 gode værelser, to hemse samt to badeværelser, hvoraf det ene er med spa og sauna. Husets hjerte er det store og lyse opholdsrum, hvor du får køkken, spiseplads og opholdsstue i ét.
I opholdsrummet kan du nyde varmen fra brændeovnen eller træde ud på den store, delvist overdækkede terrasse. Den store plæne på grundens 2.395 m2 giver rig mulighed for masser af leg og aktivitet.
Sommerhusliv er ferieliv og dette kvalitetshus kan danne rammerne om familiens helt fantastiske ferie og der er ikke langt til attraktioner som Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Bulbjergs stejle klinter eller feriebyerne Blokhus og Løkken.

Her er plads til den store familie og er du på jagt efter et fritidshus til udlejning er dette en oplagt mulighed.

Der er udlejningsaftale med Sol & Strand.

Velkommen til Kronvildtvej 50!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.