Albertasvej 3, Borregård, 9670 Løgstør

Velholdt og moderniseret fritidshus!

Beliggende på en 1.334 m2 stor grund finder du dette charmerende fritidshus!

Fritidshuset rummer i alt 68 boligm2 og har du brug for flere, er der også mulighed for dette. Med gode terrasser og lækroge har du mulighed for at nyde solen hele dagen lang. Om aftenen kan du med fordel trække ind under taget på en hyggelig udestue.

Fritidshuset er velegnet til helårsbrug og fremstår i flot stand. Køkkenet er renoveret for ca. 6 år siden, hvor der også er lavet badeværelse og skiftet beklædning både inde og ude.

Der er indrettet med et dejlig stort opholdsrum bestående af køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue med nyere pilleovn. Samtidig er der et stort soveværelse med en praktisk skabsvæg samt et dejligt badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herudover er der yderligere et værelse. Har du brug for flere værelser kan alkoven eller værkstedet med fordel inddrages til værelse.

Udvendigt indbyder et stort og skønt terrasseområde både med og uden overdækning til hygge og afslapning. Herfra er der adgang til mindre værksted samt et godt og praktisk opbevaringsrum. Træder du om på modsatte side af huset, finder du et skur med god plads til havetraktor m.m. Sidst med ikke mindst finder du yderligere et opbevaringsrum med plads til havemøbler, cykler m.m.

Grunden der primært er udlagt i plæne er beliggende i det hyggelige og attraktive sommerhusområde ved Trend. Her finder ud en børnevenlig badestrand samt gode vandre- og cykelstier. Der er ligeledes gode betingelser for windsurfing og handelsbyerne Løgstør, Farsø og Aars ligger alle indenfor kort køreafstand. Feriecentret Landal i Rønbjerg ligger blot 8 km væk og tilbyder badeland, legeland og restaurant.

Alt i alt et rigtig flot fritidshus med fine detaljer til en fornuftig pris!
Kontakt os allerede nu og aftal en fremvisning - tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.