Viborgvej 560, Trend, 9670 Løgstør

Sjælden udbudt fritidshus i 1. række!

Med en ugeneret beliggenhed, blot 50 m til strandkanten og med vid udsigt udover fjorden, i naturskønne omgivelser får du ikke bedre placering!

Her får du hele 108 bebyggede m2 bestående af 13 m2 indbygget udestue samt 95 velindrettede boligm2. Hvad enten du står i køkkenet og laver mad, sidder ved spisebordet, arbejder på kontoret eller slapper af i lænestolen kan du nyde den direkte fjordudsigt. Huset er oprindeligt fra 1996 og i 2006 har sælger lavet tilbygning. Huset fremstår harmonisk, der er helårsisoleret samt gulvvarme i badeværelser, entre og udestue.

Der er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse og værelse. Fortsætter du ind i køkken-alrummet, kan du ikke undgå at bemærke udsigten. Her får du et fantastisk opholdsrum med køkken, spiseplads og opholdsstue i ét. Her er brændeovn og udgang til overdækket terrasse. Der er adgang til et uundværligt viktualierum og samtidig finder du et dejlig stort soveværelse med direkte adgang til yderligere et badeværelse. I modsatte ende af huset får et du et kontor samt en skøn udestue på 13 m2, hvor du med fordel kan forlænge sæsonen og nyde solskinstimerne i forår og efterår. Der er samtidig udgang til endnu en dejlig overdækket terrasse. Huset fremstår særdeles lyst og velholdt!

Udvendigt kan du med flere gode terrasser og hyggekroge altid finde sol og læ for vinden. Huset ligger afskærmet og ganske ugeneret. Du er omgivet af skøn natur og med egen sti til vandet bliver det ikke meget bedre.

Der er tilhørende garage med mindre værksted. Derudover er der også drivhus og brændeskur.

Fritidshuset ligger placeret i det attraktive sommerhusområde ved Trend. Her finder du en børnevenlig badestrand samt gode vandre- og cykelstier. Der er ligeledes gode betingelser for windsurfing og handelsbyerne Løgstør, Farsø og Aars ligger alle indenfor kort køreafstand. Feriecentret Landal i Rønbjerg ligger blot 8 km væk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.