Nordvangsvej 5, Skovsgård, 9460 Brovst

Hyggeligt byhus med dejlig have!

Beliggende centralt i landsbyen Skovsgård, finder du denne solide og velindrettede villa. Fra Nordvangsvej har du kort afstand til indkøb, skole, børnehave samt idræts- og kulturcenter. Samtidig har du ikke langt til Vesterhavet og større handelsbyer.

Du får hele 140 m2 boligkvadratmeter i to plan. I stueplan er der indrettet med baggang, dejligt badeværelse, køkken-alrum med hyggelig spiseplads og sidst men ikke mindst en dejlig stor stue samt forgang. På førstesalen finder du tre gode værelser samt god skabsplads til opbevaring.

Udvendigt finder du en carport med redskabsskur. Grunden rummer 925 m2 og med husets fornuftige placering på grunden, har du en dejlig stor have med mange muligheder. Du kan anlægge egen køkkenhave, opdatere terrasserne eller blot benytte den store grund til masser af leg og aktivitet.

I landsbyen Skovsgård har du alt hvad du har behov for i løbet af dagligdagen. Handelsbyen Brovst ligger 5 minutters kørsel herfra og skal du til Aalborg tager det ca. 30 minutter i bil. Der er gode busforbindelse få minutters gang fra adressen.

Hvad enten du er på udkig efter et førstegangskøb, villaen til familien eller en hyggelig bolig til pensionisttilværelsen, så er dette en oplagt mulighed.

Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning på tlf. 9867 8132!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.