Amandasvej 15, Trend, 9670 Løgstør

Charmerende og anderledes fritidshus.

Er du til et utraditionelt og særpræget sommerhus, er Amandasvej 15 lige stedet!

Huset er opført som et cirkulært hus med badeværelset placeret som en flot træbeklædt søjle i husets midte.
Du træder ind i en hyggelig opholdsafdeling med pænt og velholdt køkken til den ene side og dejlig stue med stort skydedørsparti, sofa arrangement samt brændeovn til den anden side. Herudover rummer huset to gode soverum begge med terrassedør og indbyggede skabe.
De 58 m2 råder desuden også over et praktisk mindre bryggers, ligeledes med terrassedør og udgang til carporten. Alle rum i huset har lakerede trægulve på nær badeværelset, som er beklædt med beige fliser på gulv og vægge.

Der er en god og veldisponeret planløsning i dette lille charmerende og lidt anderledes sommerhus.
Der må dog påregnes udgifter til ny tagbelægning af sommerhuset samt til ny loftbeklædning i bryggers.

Herligheden er placeret tilbagetrukket på grunden, som er omkranset af flotte høje træer og buske der giver læ og afskærmning til at nyde naturen og privatlivet i fred og ro. Hele vejen rundt om huset er der støbt terrasse, så der er rig mulighed for at finde en skøn plet i solen.
Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig lang sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder. Med fritidshusets placering når man stranden indenfor få minutters gang. Der er ca. 8 km. til Dayz – Rønbjerg Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Country Club. Der er mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.