Thorup Strandvej 39, V Thorup, 9690 Fjerritslev

Hyggelig ejendom med 3 ha!

Dejlig ejendom beliggende i Vester Thorup. Ejendommen fremstår i mursten i mursten med eternittag og delvist nyere vinduer. Med til ejendommen hører en dobbelt garage, gode udhuse og ca. 3 ha. jord.

Ejendommen er indrettet med dejlig entre, fin spisestue og stor stue med udgang til en skøn have. Dertil kommer et spisekøkken med parketgulv og god skabsplads, soveværelse med god plads og faste skabe, badeværelse med klinker, gulvvarme, bruseniche, toilet og vaskearrangement. Endvidere er der en gang med trappe til 1. sal, bryggers med grovkøkken og vaskehus med udgang til en skøn, overdækket terrasse.

Tagetagen er renoveret i 2008, og indeholder tre gode værelser, en gang og et badeværelse med brusekabine og vaskearrangement.
Endvidere byder ejendommen på en stor stald, værksted, redskabsrum og lade med god lofthøjde som evt. kan benyttes til løsdrift. Endvidere dobbelt garage.

Til ejendommen hører ca. 3 ha. jord, heraf er de ca. 2,4 ha. beliggende i forbindelse med ejendommen. Der kan evt. være mulighed for frasalg af jord, således at der ikke er beboelsespligt på ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.