Thistedvej 644, Vust, 9690 Fjerritslev

NATURSKØN LANDEJENDOM TÆT PÅ VANDET!

Sæt kurs mod Thistedvej 644 i hyggelige Vust, hvor vi nu udbyder denne landejendom med et væld af muligheder. Her kommer I til at bo roligt og naturskønt, men alligevel har I ikke langt til bl.a. Fjerritslevs veletablerede bymiljø.

Ejendommen er opført i 1878, og den egner sig til alle par og familietyper, som ønsker en naturskøn hverdag med mulighed for hobbylandbrug. Grunden tæller 38.986 kvadratmeter, og den breder sig ud omkring ejendommen med både gårdsplads, frodig beplantning og mark. Tæt op ad huset ligger en dejlig have, hvor I kan tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel - og på grunden har I også diverse udhuse, som bl.a. tæller stald og lade mm.

Stuehuset råder over 168 kvadratmeter fordelt over én etage. Stilen er hyggelig og indbydende, og planløsningen er naturligvis gennemtænkt. I får sammenlagt fem gode og regulære værelser, der alle er utrolig indretningsvenlige og kan anvendes præcis, som I ønsker. Samtidig venter to sydvendte stuer, som ligger i forlængelse af hinanden og nyder godt af et skønt lysindfald. Her er det oplagt at indrette spisestue og stue, og der er nem adgang til køkkenet ved siden af. Det er opført med hvide skabselementer, god bordplads og tilmed en spisekrog, hvor hverdagsmåltiderne kan nydes. Slutteligt venter en entré med indbygget skabsplads og et stort badeværelse.

Beliggenheden er utrolig skøn. Ejendommen er omkranset af marker, og der er samtidig ganske kort til den lange kyststrækning. Fra hoveddøren kan du se busstoppestedet og der er kun 10 km til Fjerritslev, som både har handlemuligheder, daginstitutioner, sportsfaciliteter og skole - og de omkringliggende byer byder også gode handelsliv. Som et ekstra plus er der ikke andet end 28 kilometer til Thisted.
Velkommen til Thistedvej 644!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.