Amerikabakken 523, 8883 Gjern

Sjældent udbudt feriebolig ved Landal Søhøjlandet!

Nu har du mulighed for at få en eftertragtet feriebolig til 6 personer.

Ferieboligen er beliggende ved Gjern Bakker nord for Silkeborg, som er et af de smukkeste og mest markante landskaber langs Gudenåen.

Feriecentret Landal Søhøjlandet tilbyder masser af spændende indendørs -og udendørs aktiviteter, hvor natur, skov og vand indbyder til fart, spænding og afslapning.

Centeret fremstår renoveret med ny restaurant og information. Udover vandland og legeland, finder du nogle flotte og ny-anlagte legepladser samt tarzanbane. På Amerikabakken ligger også Søhøjlandet Golf med en 18-huls international golfbane. Her er aktiviteter til hele familien!

Boligen er indrettet med entre og gang der fordeler til to soveværelser samt badeværelse med sauna og badekar. Husets hjerte er køkken-alrummet, der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. På de kølige efterårsdage kan du lune dig ved brændeovnen, mens du på de varme sommerdage kan træde udenfor på terrassen. I denne ende af huset finder du yderligere et værelse samt badeværelse. Alle værelser i huset har udgang til terrasse.

Udvendigt finder du gode terrasser, der gør, at du kan nyde solen hele dagen lang. Der er tilhørende skur.

Man har udlejningspligt hos Landal Søhøjlandet. Denne aftale kan dog opsiges.

Gode VIP privilegier: Se side 5 i salgsopstillingen.

Rekvirer yderligere info hos mægler!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.