Ternevej 1, 9690 Fjerritslev

Gennemrenoveret villa med lagerhal - mulighed for erhverv!

Nu har du en unik mulighed for at få fingrene i denne rummelige og komplet moderniserede villa i Fjerritslev, der tilmed har over 200 m2 lager i forlængelse af boligen. Så hvis du drømmer om egen butik eller bare har brug for god plads, er denne ejendom og den 1.740 m2 store grund lige noget for dig.

Boligen er løbende renoveret siden 2006 og blandt andet er tag, vinduer, gulve og lofter udskiftet. Der er gennemgående valgt lyse materialer, der kræver et minimum af vedligehold.

Køkkenet er flot moderniseret med tidsløse elementer fra Invita, en egetræsbordplade samt en bordplade i hvid granit med sorte nister ved komfuret. Brændeovnen i alrummet tilføjer både varme og hygge og her er desuden udgang til havens skønne overdækkede terrasse.

De fire værelser fordeler sig i to afsnit. Forældreafdelingen har walk-in-closet og direkte adgang til et badeværelse, mens du finder de resterende tre værelser samt yderligere et badeværelse fra 2014 i den anden ende af huset. Her er desuden et gennemgangsværelse, der fx. kan indrettes til fællesrum for børnene.

I tilbygningen får du et indgangsparti direkte fra parkeringspladsen, et toilet samt flere store rum, så det er oplagt at benytte som butik. Med direkte adgang til privaten, kan du gå til og fra efter behov - en fleksibilitet, der giver dig de bedste betingelser for at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Fjerritslev tilbyder alle dagligdagens nødvendigheder som folkeskole og gode indkøbsmuligheder. Byen ligger i et særdeles naturskønt område nær både skov og vand lige mellem Aalborg og Thisted. Begge byer er desuden lettet at komme til i egen bil eller med bus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.