Østerbrogade 28A, 9670 Løgstør

Udlejningsejendom med central beliggenhed nær havnemiljøet!

I stueplan er der 82 m2 butiks-/kontorlokale med indgang fra hovedgaden samt gode vinduespartier til udstilling mv. Her er der 4 gode lokaler med adgang til wc og køkken. 2 af lokalerne er med store butiksvinduer ud til hovedgaden. Butikken er p.t. ikke udlejet.

1. sal er indrettet med en lejlighed på 99 m2 fordelt på 2 stuer, 2 værelser, rummeligt badeværelse samt godt køkken med adgang til 2 vikt.rum. Køkken og bad er renoveret i 2008. Fra den ene stue er der udgang til stor tagterrasse med plads til havemøbler, bassin mv.

2. sal er indrettet med en lejlighed på 63 m2 fra 2014, som er indrettet med køkken i åben forbindelse med stue, værelse med mindre walk-in skab samt badeværelse med brus og badekar på løveføder. Fra opgangen er der adgang til aflåst repos med vaskefaciliteter/opbevaring. Lejligheden er opført i lækre materialer.

Udenfor er der port med indgang til baghus samt baggård - her er der plads til opbevaring af cykler mv.

Der er gode parkeringsforhold, og man befinder sig i gåafstand fra indkøb, havnemiljø, biograf mv. Byen byder også på et spændende butiksliv, skole, børnepasning og mange fritidsaktiviteter.

Bestil en fremvisning samt materiale allerede i dag!

Lejeindtægt er pt. 108.000 kr. årligt.
Når butikken er udlejet er der yderligere en indtægt på 66.000 kr. årligt.

Vand/vandafledning er inkl. i huslejen. Lejer betaler selv varme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.