Poppelvej 12, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Flot og velindrettet fritidshus fra 2006!

På Poppelvej 12 er I omkranset af natur og alligevel nær ved handelsbyen Fjerritslev. I det her sommerhusområde hersker der en helt særlig atmosfære, og det lægger sig helt op ad Kollerup Plantage, som byder på hyggelige skovområder velegnet til vandre- og cykelture. Samtidig ligger området tæt ved Slettestrand med dejlig sandstrand og godt terræn for MTB.

Fritidshuset er bygget i 2006, og det præsenterer sig selv flot, charmerende og velholdt på en og samme tid.

Huset ligger på en dejlig, solrig matrikel, hvor der er plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning i solen – og her udmærker terrassen sig især. Den er delvist overdækket og breder sig ud hele vejen omkring huset, så I kan nyde solens stråler fra morgen til aften.

I træder indenfor i et hus med en varm og hyggelig atmosfære, for der er træ på både gulve, vægge og lofter. Samtidig er lofterne ført til kip, hvilket skaber en skøn rumfornemmelse, og alt i alt, så er her bare dejligt at være.

Huset er indrettet med et dejlig stort leverum der giver anledning til at samle hele familien; her kombineres nemlig køkkenet, spisestuen og dagligstuen med brændeovn og store vinduespartier. Husets planløsning fuldendes med tre gode soveværelser og et flot badeværelse; dertil får I en stor og praktisk carport på grunden.

Der er indlagt bredbånd og kabel-tv på adressen. Herudover er der installeret ny vandvarmer, marts 2020.

Kontakt os allerede nu og bestilt en fremvisning på Poppelvej 12!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.