Kammasvej 25, 9670 Løgstør

Ugeneret fritidshus med direkte fjordudsigt!

På Kammasvej 25, helt for enden af en lukket vej, er fred, ro og idyl blandt de helt centrale nøgleord. Her får du en sjælden udbudt beliggenhed. Huset er fra 2006 og er således af nyere dato og står stadig i rigtig flot stand – både ude og inde, hvor alt fremtræder velholdt. Lysindfaldet er boligens primære kvalitet, og der er virkelig gjort meget ud af at bringe solens energifyldte stråler og den gode varme ind i boligen takket være de store vinduespartier i stuen. Herfra kan du nyde den storslåede udsigt udover vandet.

Planløsningen byder på en god entré, som videre smelter sammen med det åbne køkken-alrum og stuemiljø ud i ét. Her kan I nyde det flotte view både udover vandet men også udover landskabet. I hjørnet af stuen er der indrettet en skøn lille karnap med mange anvendelsesmuligheder. Herudover rummer boligen to gode værelser samt et pænt og velholdt badeværelse med naturfarvede fliser, separat brus og vaskemaskine.

Omkring huset er der anlagt de dejligste terrasser, både under åben himmel, men også overdækkede versioner, der giver jer mulighed for at søge læ og skygge. Alt imens kan I nyde udsynet til den store grund på 1.247 kvm samt til det omkringliggende landskab, der indrammer naturen og de åbne vidder – så smukt! Huset er placeret ganske ugeneret og grunden er nem at vedligeholde. Her er plads til leg og aktivitet.

Fritidshuset er beliggende i sommerhusområdet Trend nær den populære kystlinje og badestrand, som er særligt velbesøgt af børnefamilier men også populært blandt kitesurfere. I området er der rigtig god mulighed for gode vandre- og cykelture. Samtidig har du kort køreafstand til handelsbyerne Løgstør, Farsø og Aars.

Velkommen til Kammasvej 25!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.