Kjeldhøj 61, Ertebølle, 9640 Farsø

Charmerende og veludnyttet bjælkehus!

Beliggende på en 1206 m2 stor hjørnegrund i Ertebølle, finder I dette velholdte sommerhus på Kjeldhøj 61. Er du på udkig efter ægte sommerhusstil, en skøn atmosfære, 3 gode værelser og ikke mindst en dejlig grund, der er nem at vedligeholde, så er dette netop noget for dig!

Sommerhusets 55 boligm2 er rigtig godt udnyttet og med tre gode værelser er der plads til hele familien. Herudover rummer huset et godt badeværelse med nyistandsat bruseniche. Herudover får du et godt køkken og sidst men ikke mindst er der husets leverum, en dejlig spiseplads i åben forbindelse med den skønne opholdsstue. Når du træder ind i rummet, kan du ikke undgå at bemærke de fritliggende bjælker og dagslyset, der strømmer ind fra det nyindsatte ovenlysvindue. På de kølige efterårsdage kan du lune dig ved brændeovnen og på de varme sommerdage kan du med fordel træde udenfor på den delvist overdækket terrasse.

Netop den delvist overdækkede terrasse giver rig mulighed for at nyde både sol og læ. Der er tilhørende skur med god plads til opbevaring. Grundens store plæne giver god plads til leg og aktivitet. Der er netop anlagt ny beplantning i bunden af grunden, som på sigt vi give god afskærmning.

Sommerhuset er generelt rigtig godt vedligeholdt. Der er isat nye vinduer og døre, der er nyere tag og der er indsat luft til luft varmepumpe. Alt i alt får du her nogle rigtig gode rammer for fremtidens ferie og hyggestunder.

I Ertebølle finder du en dejlig, børnevenlig strand og skov indenfor gåafstand. Der er gode fælles arealer med boldbaner, legepladser og petanquebane. Der er også afgang for sommerhusejere og lejere til campingpladsens swimmingpool og mini bandland for en beskeden pris. Indenfor 15 km. finder du sportsfaciliteter i Landal Rønbjerg Feriecenter, golfbaner og gode fiske muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.