Dansvej 3, Ertebølle, 9640 Farsø

Velholdt sommerhus - I ægte sommerhusstil!

På en lille lukket vej i Ertebølle finde I dette fritidshus, der er opført i 1972 og tilbygget i 2003, hvor køkkenet også blev skiftet. I får 66 velfordelte og velholdte kvadratmeter, der er lige til at tage i brug. I efteråret 2016 blev der lagt nyt trægulv.

Udefra bidrager den rødmalede træfacade til den helt rette sommerhusstemning, som fortsætter inden døre. Her er træoverfladerne lyse, og sammen med de store vinduespartier skaber det en indbydende atmosfære.

Det gælder særligt i det åbne opholdsafsnit, hvor det nydelige køkken er integreret i den store stue. Her kan I nyde ferien sammen og på regnvejrsdage kan I blot tænde op i brændeovnen. Derudover er sommerhuset indrettet med to værelser, et fint badeværelse med bruseniche og el gulvvarme samt to indbyggede skure.

En stor og delvist overdække terrasse smyger sig langs den vestlige og sydlige side af huset. Grunden er på hele 1.213 kvadratmeter, her er der rig muligheder for boldspil og aktiviteter. Haven er nem at vedligeholde og ligger uforstyrret.

I nærheden af huset finder I det store, grønne fællesareal, som ligger lige i nærheden af huset. Her finder i fodboldbane, legeplads, og petanquebane.

I Ertebølle får I en dejlig, børnevenlig strand og skov indenfor gåafstand. Ydermere finder I det spændende Stenaldercenter Ertebølle og Ertebølle Strand Camping med mulighed for indkøb og café. Indenfor 15 km. finder I sportsfaciliteter i Landal Rønbjerg Feriecenter, golfbaner og gode fiske muligheder.

Velkommen til Dansvej 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.