Båken 13, Klitgård, 9240 Nibe

Fredeligt fritidshus i skønne Klitgård!

Sommerhus på en stor, ugeneret grund med tæt bevoksning hele vejen rundt placeret i Klitgård. Området kendetegnes af snoede veje og er et stille terræn tæt på Limfjorden, der giver ideelle rammer til afslappede ferier og forlængede weekender.

Ikke mere end halvanden kilometer fra grunden finder I en meget børnevenlig strand, der er lavvandet og har gode fiskemuligheder. Den rolige natur indbyder til lange gåture i det grønne, bakkede landskab, hvis ikke I skal et smut til den charmerende, gamle købstad Nibe, der blot ligger ti minutters bilkørsel væk. Søger I et større udvalg af butikker og faciliteter, kan I nå Aalborg på lidt under en halv time.

Sommerhuset er indrettet med køkken i åben forbindelse med stue med en masseovn, der kan opvarme huset hele året.
Desuden finder du to værelser, entré, et badeværelse og frostfrit rum. Herudover hører der et anneks med til huset, hvor der er mulighed for ekstra sovepladser, her er der overdækket hele vejen dertil.

Udenfor inder du en garage med port, hvor der er plads til opbevaring ideelt til orangeri. Ydermere finder du en stor have med bålplads. Desuden finder du et brændeskur, 2 drivhuse og cykelskur. Sommerhuset er selvforsynende med egen regnvandsopsamler og solcelleanlæg, samt flere andre ressourcebesparende detaljer. Sommerhuset har en stor indkørsel, hvor der er god plads til parkering.

Der kan tilkøbes en ekstra grund på Gliben 18.

Velkommen til Båken 13!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.