Agathesvej 8, Trend, 9670 Løgstør

Dejlig feriebase med gåafstand til stranden!

Dette velindrettede og charmerende fritidshus, ligger på en lukket vej i et attraktivt sommerhusområde, der placerer sig lige ud til Limfjorden og den populære Trend Strand. Fra huset er der gåafstand til vandet, så I kan tilbringe dagene på stranden med det børnevenlige badevand, men I kan også udforske den grønne natur med en cykeltur ud i det blå. Der er heller ikke mere end et kvarter til muslingebyen Løgstør, hvor I kan nyde maritimt havnemiljø, muslinger og butiksliv. Beliggenheden er altså som skræddersyet til de perfekte feriedage, og det samme er selve huset.

Sommerhuset lever helt op til forestillingen om det danske sommerhus, for både inde og ude er træ det gennemgående materiale, og det skaber den helt rette og hyggelige atmosfære. Den store grund er på intet mindre end 1.211 kvadratmeter, så her bor I dejligt ugeneret, og samtidig er grunden omkranset af store træer, så der er sørget for privatliv, når I fremover læner jeg tilbage på terrassen. Naturgrunden er overskuelig og nem at vedligeholde.

Indendøre byder huset på 85 kvadratmeter, og de er optimalt fordelt, så I får blandt andet et pænt badeværelse og tre fine værelser, hvilket giver jer god plads til hele familien. Samtidig finder I det store, åbne opholdsmiljø, der foruden haven bliver det vigtigste rum i ferierne, for her er plads til at være sammen - også hver for sig. I kan nyde hinandens selskab, selvom der på én gang nydes en god bog i stuens lille hyggekrog og forberedes en frokost i køkkenet. Samtidig sørger de brede vinduer for udsigt til haven, så I kan lade solens stråler lokke jer ud på den sydvendte fliseterrasse, hvor I nemt kan forestille jer de kommende dage med familien, der glæder sig til en sommermenu fra grillen.

Der er indlagt fibernet.

Velkommen til Agathesvej 8!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.