Korshøjvej 3, Demstrup, 8620 Kjellerup

Indflytningsklar villaidyl på naturskøn grund!

Mærk skuldrene sænke sig, nyd alle fordelene ved at bo på en dejlig grund med god afstand til naboer, hør fuglene synge og se rådyr og harer løbe ivrigt henover markerne i skumringen. Naturen er i højsæde, og I er garanteret en fredfyldt hverdag med adresse her på Korshøjvej 3 i det midtjyske landskab. Når I kommer hjem, kan I for alvor slappe af og berige hverdagen med kvalitetstid og samvær i de flotte omgivelser.

Samtidig kommer I til at bo kun syv kilometer fra henholdsvis Kjellerup og stationsbyen Rødkærsbro. I Sjørslev ca. 2,5 km. fra ejendommen finder du skole, dagpleje og børnehave. Her finder du også et godt lokalsamfund med Egnscenter med sportshal, motionscenter og metal/træ værksted.Desuden er der dejlig kort pendlerafstand til de større byer Viborg (14 km væk) samt Silkeborg (22 km væk), såfremt I savner en tur i biografen eller en dag med shopping efterfulgt af en aften med middag på én af de mange gode spisesteder.

Jeres nye hjem er omkranset af en dejlig grund, der skærmer og skaber privatliv. I haven er der yderligere etableret en skøn betonterrasse mod sydvest, hvor havemøblerne kan indfinde sig, og i 2012 blev der opført et superflot drivhus, som ligeledes fungerer som et stemningsfuldt orangeri! På grunden finder I ligeledes en stor, flot garage på 66 kvadratmeter fra 2008 samt et mindre udhus.

Opført i gedigne materialer med røde, klassisk mursten og et matchende rødt tegltag træder den velholdte villaejendom fra 1983 frem på grunden, villaen har gennemgået en løbende renovering med tag fra 2017. Villaen tilbyder jer præcis de rammer, der skal til for at nyde tiden sammen i tosomhed såvel som børnefamilie, og de 124 boligkvadratmeter er simpelthen udnyttet til perfektion uden spildplads – med tre regulære værelser, hele to flotte badeværelser med brus, et bryggers, en dejlig stue og et lækkert køkken-alrum!

Velkommen på Korshøjvej 3!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.