Hornumvej 162, Krogstrup, 9640 Farsø

Hyggelig landejendom med godt værksted!

Ejendommen skal udstykkes!

Beliggende udenfor landsbyen Hornum, finder du denne mindre landejendom beliggende på en ca. 2900 m2 stor grund. Der er mulighed for at tilkøbe eller leje mere jord! Er du på udkig efter en ejendom med godt værksted vil dette emne også være oplagt!

Ejendommen fremstår oprindelig og der er derfor rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen, hvad enten du drømmer om at renovere og istandsætte eller bygge nyt!

Stuehuset der er i to plan er i stueplan indrettet med køkken, stor vinkelstue, for- og baggang, badeværelse samt to værelser. På 1. salen finder du et stort repos/opholdsrum samt to værelser. Herudover findes der et større dis. rum der er ikke er taget i brug.

Fra stuehuset er der direkte adgang til udhusene som blandt andet består af fyrrum, ladebygning, værksted m.m. Her er god loftshøjde og mindre grav. Der er tilhørende dobbelt garage. Omkring ejendommen findes der hyggelig have med god beplantning. Der er samtidig udsyn udover de åbne marker.

Beliggenheden er særdeles central med kun ca. 1 km ind til Hornum By. Her har I alle hverdagens fornødenheder med både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og handlemuligheder. Der er heller ikke langt til hverken Aars eller Farsø. Pendleren befinder sig selvfølgelig også i køreafstand fra Aalborg, Viborg og Randers.

Velkommen til Hornumvej 162!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.