Agnethesvej 16, Trend, 9670 Løgstør

Velindrettet og ugeneret fritidshus!

Beliggende på Agnethesvej 16 i Trend finder du dette indflytningsklare fritidshus beliggende på en dejlig og nem grund med god beplantning. Der er mulighed for at opdateret fritidshuset og sætte sit eget præg på indretningen.

Boligkvadratmeterne er godt fordelt og husets hjerterum består af et åbent køkken med god spiseplads og direkte adgang til opholdsstuen med brændeovn og store vinduespartier. Herfra er der udgang til terrassen. Ydermere rummer huset tre gode værelse samt et badeværelse.

Udvendigt får du en dejlig stor grund på 1.200 m2. Grunden er udlagt i plæne og den gode beplantning sørger for at du kan sidde ugeneret på terrassen. Der er tilhørende

Trend er et attraktivt sommerhusområde, kendt for sin børnevenlige strand samt områdets gode muligheder for et aktivt fritidsliv. Her kan I fiske og surfe eller drage på vandring eller cykeltur ad de skønne naturstier. Der venter gode spiseoplevelser og butiksliv i de omkringliggende byer, og i bil er der omkring 10 minutter til Landal Rønbjerg med blandt andet tropisk badeland, minigolf og bowling.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.