Fischersgade 21, 9670 Løgstør

Flyt til hjertet af stemningsfulde Løgstør!

Nu kan enten singlen eller parret sætte det fineste punktum for boligjagten, når I overtager det lille, charmerende byhus her i Fischersgade 21. Her flytter I ind lige i hjertet af stemningsfulde Løgstør, så der er ikke en finger at sætte på beliggenheden, som på bedste vis kombinerer det bynære med de naturskønne omgivelser. I skal kun lige ned ad gaden, før byen folder sig ud med et herligt udvalg af specialbutikker, så I skal aldrig lede længe efter bageren søndag morgen eller slagteren, når der skal handles nogle lækre delikatesser til aftensmaden. I møder en hyggelig atmosfære her i Løgstør, også nede ved havnen, som nok hurtigt bliver jeres faste destination for aftenturen; her vil ishuset friste, og I kan nyde en “gammeldaws” med udsigt over fjorden.

Hjemme ved Fischersgade venter jeres lille perle af en bolig, og der er nærmere bestemt tale om et byhus, der har været en del af gadebilledet lige siden 1845. Huset har altså været vidne til tidernes skiften, og nu står det klar til at danne rammen om jeres næste boligkapitel.

Indendøre venter jer 57 kvadratmeter fordelt på to etager, og de er udnyttet til punkt og prikke, så I får både et badeværelse, et køkken, et stuemiljø og tre mindre værelser. Boligen er fuld af sjæl og charme, for her er sprossede vinduer, og I får også øje på flere fritliggende bjælker. Samtidig er der mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på rummene og skabe præcis det hjem, I drømmer om.

Det bliver den skønne gårdhave, der sætter prikken over i’et, og den udvider boligen med nogle sydvendte bonuskvadratmeter, som vil være guld værd i sommermånederne. Her kan I indrette en hyggelige oase med havemøbler og farverige blomsterkrukker, og det er nemt at forestille sig, hvordan I inden længe sætter jer til rette i solen, mens der tændes op i grillen. Som et ekstra plus får I her et udhus med nogle praktiske kvadratmeter til diverse opbevaringsløsninger.

Velkommen til Fischersgade 21!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.