Carlsbergvej 31, Lendrup, 9670 Løgstør

Charmerende fritidshus ved vandet!

Hyggefaktoren er helt i top i dette fritidshus på lejet grund, der ligger i Lendrup Strand få skridt fra vandet.

Det charmerende træhus fremstår pænt og velholdt, og gennem de senere år er der foretaget gode opdateringer som udskiftning af elinstallationerne, udskiftning af bordpladen i køkkenet samt etablering af en overdækket terrasse.

Husets 38 m2 rummer et soveværelse, et badeværelse med bruseniche samt et køkken og en stue i åben forbindelse. Gulvet er belagt med massive planker, her er et skønt lysindfald, og brændeovnen sørger for en behagelig temperatur. Desuden rummer ejendommen et isoleret anneks med et anvendeligt, disponibelt rum samt et nyt skur.

Mod øst er der en morgenterrasse, mens du i den lukkede have har glæde af et sydvestvendt terrassemiljø med en ny overdækket og en åben del med middags- og aftensol.

Fra adressen er der kun et par minutters gang til den familievenlige badestrand, der også flittigt bruges af windsurfere og lystfiskere. Du befinder dig blot cykeltur fra Løgstør by langs kanalen, hvor man finder et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter og butiksliv. Herudover finder du en helt særlig maritim stemning ved Løgstør Lystbådehavn.

Velkommen til Carlsbergvej 31!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.