Oddevej 182, Klim Odde, 9690 Fjerritslev

Landbrugsejendom med 64,7 ha. jord.

Plads, plads og endnu mere plads. Det får du her på Oddevej 182, som ligger lige uden for Klim og tæt på Fjerritslev. Her er gode kørselsforhold i retning Aalborg, uanset om du kører norden eller sønden om fjorden.

Det totale jordareal udgør i alt 64,7 hektar fordelt på to matrikler. Den ene matrikel er på knap 35 hektar, og den anden er på lidt over 29 hektar. Der er i alt 1.660 m2 udhuse fordelt på 5 bygninger. Udhusene består bl.a. af 833 m2 staldbygninger, 526 m2 maskinhuse og ladebygning på 301 m2.

Der er et støtteberettiget areal på 61,69 hektar. Arealet er bortforpagtet, men forpagtningsaftalen kan ophøre ved salg/ejerskifte.

Stuehuset er fra 1978, og er blevet renoveret for ca. 10 år siden, hvor der bl.a. blev isat nyt køkken og skiftet gulve. Der er gulvvarme i bryggers, badeværelse, køkken og stue. Stuehuset fremstår generelt i pæn og indflytningsklar stand. Planløsningen giver en stor, vinkelstue med terrasseudgang og et stort køkken med tilhørende spiseplads. I direkte forlængelse af køkkenet ligger et praktisk bryggers med bagindgang, og dertil kommer et fint badeværelser med bruseniche. Udvendigt venter desuden en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.