Tolstrupvej 6, Tolstrup, 8832 Skals

Velholdt landejendom i smuk natur med udsigt!

Den flotte og rummelige ejendom her på Tolstrupvej 6 ligger højt i terrænet, og herfra er der en smuk udsigt både over markerne ned mod fjorden og ind mod kirken i Ulbjerg. Der er blot 800 meter ind til byen via stier og rolige grusveje, og der er samme korte afstand ned til stranden, som er meget børnevenlig. Ulbjerg er en lille og hyggelige landsby, hvor du finder børnehave, skole, børnepasning og fritids aktiviteter. I Ulbjerg finder du desuden en købmand, friluftsbad og cafeteria.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1925 og byder på hele 363 m2 bolig samt en rummelig lade på 200 m2 og yderligere et godt udhus på 40 m2. Grundarealet er på godt 4,8 hektar, hvor der er rig mulighed for dyrkning, jagt eller fiskeri. så her er med andre ord ganske gavmild plads både indenfor og ude.

Den gode plads vil være oplagt at udnytte til eksempelvis bed & breakfast som nu. Flere vennepar eller generationer kan også etablere sig sammen, ligesom de gode udhuse er oplagte til håndværkeren eller den pladskrævende hobby.

Boligdelen fordeler sig over halvandet plan og byder på hele fem badeværelser og to køkkener, og hertil kommer ti værelser og to stuer. Der er selvfølgelig også rum til de mere praktiske funktioner som viktualier, vask og fyr. Og endelig er der god plads i ladebygningen til såvel vognparken som til opbevaring og hobby- og værkstedsaktiviteter.
Boligens rum har alle hver deres særkender og personlighed, men alt er holdt i en stil, som passer perfekt til ejendommens alder og beliggenhed. Et særligt godt eksempel at fremhæve kan være det store værelse på førstesalen, hvor der er blotlagte bjælker, og hvorfra der er udgang til en sydvestvendt, overdækket altan med en dejlig udsigt ud over det bugtende marklandskab. Udenfor er der også etableret en hyggelig udsigtsplads, hvor fjordudsigten virkelig kommer til sin ret.

Fra ejendommen er der blot 20 minutters kørsel til Viborg hvor du finder et utallige udvalg af butikker og caféer med mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.