Sigurdsholmsvej 36, 9690 Fjerritslev

Naturskøn landejendom med 1,65 ha!

Hvis I drømmer om at bo nordjyske omgivelser, så er denne landejendom på Sigurdsholmsvej 36 et glimrende bud. Ejendommen befinder sig nær Fjerritslev ved Limfjorden og åbner op for en masse gode værelser samt skønne udearealer.

Ejendommen byder på hele 1,65 hektar jord, som er placeret lige ved ejendommen. Ejendommen er oplag til mindre dyrehold.

Derudover får I glæde af nogle ældre og ikke moderniserede staldbygninger, der dog er meget velholdte med offentlig kloak og egen boring med godt vand. Det hele opvarmes af et pillefyr samt et fastbrændselsfyr.

Selve boligen består af 184 kvadratmeter og er opført tilbage i 1913. Det charmerende, landlige udtryk pryder hvert et rum som en hyggelig, rød tråd, og stuen fungerer som et oplagt familiært samlingspunkt, hvor I kan etablere spisemiljø såvel som et blødt sofaarrangement. Køkkenet har opvaskemaskine, entréen har god opbevaringsplads og det ene af stueetagens tre soveværelser har
godt med indbyggede skabe. Endelig åbner førstesalen op for tre yderligere værelser, så med i alt seks potentielle soveværelser til rådighed løber I næppe tør for plads og indretningsmuligheder.

Med adresse på Sigurdsholmsvej 36 bliver Limfjorden jeres nærmeste nabo. Hvis I ikke har nok i jeres egne, private naturområder, der næsten strækker sig så langt, øjet rækker, kan I altså nemt gå på opdagelse i Nordjyllands grønne fristelser. Det tager endda kun ti minutter at køre til den nærmeste større by, Fjerritslev, der byder på skole, indkøbsmuligheder og meget, meget mere. Hvis I drømmer om plads og natur, så bliver det altså ikke meget bedre. Vi står klar til at byde jer velkommen.

Der er mulighed for at tilkøb yderligere 6 ha jord!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.