Elmevænget 2, 9670 Løgstør

Etplansvilla med fire værelser – nem have og stor garage

God stand, en familievenlig indretning og et let holdt havemiljø, fine garagefaciliteter - og I har nøgleordene for denne skønne ejendom i Løgstør. Her er tale om en muret etplansvilla fra 1991, som byder på fire værelser, der er optimalt fordelt i flere afdelinger af boligen. Et dejligt køkken-alrum og en opholdsstue danner rammen om samværet, og fra begge opholdsmiljøer er der direkte udgang til havens sydvendte terrasse.

Grunden tæller 1.088 kvadratmeter, og foruden den grønne have er her anlagt en rummelig indkørsel, der leder op til en muret garage, som har værksted.

Slutteligt er her også opført et hyggeligt shelter og en sauna, som ligger i forbindelse med endnu et terrasseområde.

Inden døre er entré og bryggers kombineret i ét stort rum, hvor der er god plads til vaskefaciliteter og til opbevaring. En fransk dør åbner op til boligens køkken-alrum, hvis veldisponerede køkkensektion er holdt i hvidt med skabs- og skuffeelementer i et tidløst design. I alrummet kan I placere det lange spisebord, mens den tilstødende opholdstue kan indrettes med sofamøblementet.

Alle husets værelser har faste skabe til garderoben, og det oplagte forældresoveværelse har endvidere egen terrassedør ud til haven. Der er yderligere skabsplads i fordelingsgangen, hvorfra der er forbindelse til et lyst flisebadeværelse med bruseniche.

Villaen ligger på en lukket vej, og fra adressen er der blot fire minutters gang til nærmeste dagtilbud samt til Løgstør Skole. To minutter på cykel bringer jer til Kultur - og Idrætscenter Lanternen, og såvel bymidten som Løgstørs havnemiljø kan tillige nås på en kort cykeltur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.