Haugårdsvej 78, Næsborg, 9670 Løgstør

Billigt projekt eller fritidshus

Du får god plads her på Haugårdsvej 78 i Næsborg. Du får også masser af potentiale og muligheder. Der skal nemlig lægges en ihærdig renoveringsindsats for dagen, så den robuste og rummelige rødstensejendom igen kan komme til sin ret. Den 3.400 m2 store grund byder i sig selv også på et godt potentiale, så du har ligeledes mulighed for at vælte den nuværende bygning og starte helt forfra.

Du får under alle omstændigheder en stor villa med kombineret bolig- og erhvervsareal på i alt 257 m2 fordelt på stueplan og førstesal samt 60 m2 kælder. Grunden er velopvokset, ja nærmest parkagtig, men den trænger til en grundig studsning.

Boligdelens planløsning giver dig i stueplan tre stuer, et køkken og et soveværelse samt et badeværelse. Førstesalen er indrettet med yderligere fem ekstrarum af forskellig størrelse. Erhvervsdelen rummer et butikslokale med god synlighed ud mod vejen, et baglokale samt et værksted, og der er nedgang til yderligere rum i kælderen.

Den lille, hyggelige landsby Næsborg tilbyder et godt fællesskab, ny anlagt fællesareal og busstoppested. Nærmeste skole er Toppedalskolen, der ligger ved Bakkeskolehallen, blot ca. ti minutter på cykel fra ejendommen. 4 km fra fra Haugårdsvej finder du nærmeste indkøbsmulighed og ellers er der blot en kort køretur til Løgstør, mens Aalborg kan nås på lidt over en halv time.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.