Hasselvej 17, Brøndum, 9690 Fjerritslev

Indbydende og velholdt fritidshus på dejlig grund

På Hasselvej 17 i sommerhusområdet Brøndum ved Kollerup lige uden for Fjerritslev finder du dette nydelige eksemplar af et helt igennem hyggeligt fritidshus. Grundens grønne rammer er velanlagte og gavmilde med pladsen. Et stort, solorienteret terrassemiljø sørger for en glidende overgang mellem netop de ydre rammer og de indre. Indenfor er boligarealet veludnyttet, og så er det bestemt også værd af bemærke, at store vinduespartier både lukker masser af lys ind i rummene og sørger for et dejligt udsyn til de skønne omgivelser.

Området er kendetegnet ved stille, blinde veje, og her emmer i det hele taget af fred og ro. Når det praktiske skal klares, kan turen ind til bymidten i Fjerritslev hurtigt tilbagelægges på cykel, og en lidt friskere cykeltur bringer dig også til mange af de nærtliggende naturoplevelser: Kollerup Plantage, klitplantagerne ved Svinkløv og Klim og ikke mindst de langstrakte strande i Jammerbugten.

Huset er opført i 1979 og tager imod i en imødekommende og velholdt stand. Boligarealet er på 84 m2, og dertil kommer gode udhuse samt ly til brænde. Selve grundarealet tæller 1.104 m2.

Planløsningen giver dig et virkelig velfungerende opholdsafsnit, hvor køkken, stue og alrum går ud i ét, og hvor en velplaceret brændeovn kan sprede varme i hele afsnittet samt videre til resten af gemakkerne. Der er også flere udgange til terrasserne, der omgiver huset, hvor du har mulighed for at følge solens gang fra tidlig morgen til sen aften. Et stort soveværelse, der er oplagt at reservere til forældrene, ligger separat, og dertil kommer yderligere to værelser samt et nydeligt, opdateret badeværelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.