Aalborgvej 201, Hemdrup, 9670 Løgstør

Velafskærmet ejendom med renoveringspotentiale

Landejendommen her på Aalborgvej 201 ligger lige på kanten af den lille landsby Hemdrup og med få minutters kørsel til nabobyerne Brøndum og Skarp Salling. Når det gælder mulighederne for nemt at pendle, er såvel Løgstør som Nibe og Aalborg bestemt også inden for en ganske overkommelig radius.

Her i disse landlige rammer får du god plads at folde både familielivet og hobbyer ud over - måske med mindre dyrehold af en art eller med dit erhverv hjemme på egen matrikel. Grundarealet er på 8.272 m2 jord, som ligger umiddelbart rundt om bygningerne. Udhusene tæller blandt andet en ældre lade- og staldlænge, en garage og gavmild opbevaringsplads - her er sammenlagt 649 m2. Endelig er der i selve stuehuset 217 boligkvadratmeter i halvandet plan at gøre godt med.

Så snart du er drejet fra vejen og ind på den rummelige gårdsplads, befinder du dig i velafskærmede, rolige og helt ugenerede rammer. Med rummelige udearealer på begge sider af bygningerne og på bagsiden vil det være oplagt at opdele de ydre rammer i forskellige sektioner - eksempelvis prydhave, nyttehave og en fold. Mulighederne for at udnytte pladsen i udhusene og under åben himmel er med andre ord mange.

I boligen er der på tilsvarende vis mulighed for at justere, renovere og opgradere alt efter ønsker, behov og ambitionsniveau. Her får du i stueplan et opholdsafsnit, hvor køkken-alrum og stue ligger i direkte forlængelse af hinanden. Fra alrummet er der adgang til et viktualierum samt udgang til en terrasse i baghaven. I dette plan får du tillige to værelser samt et badeværelse, der får følgeskab af yderligere tre værelser og et toilet på første sal.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.