Aggersundvej 55, Aggersund Syd, 9670 Løgstør

Rummelige lagerbygninger med kontor nær broen

Ejendommen her på Aggersundvej 55 ligger praktisk tæt på første rundkørsel ved Aggersundbroen. Der er derfor nem adgang til Løgstør, og det er også let at bevæge sig til og fra eksempelvis Aars mod syd; Fjerritslev-området nord for fjorden; og ikke mindst mod Nibe og videre ind mod Aalborg og Nørresundby. Med fjorden som nabo til den ene side, er beliggenheden oplagt for en virksomhed med et maritimt fokus - bygningerne har da også tidligere været anvendt i forbindelse med muslingefiskeri.

Grundarealet er på lige knap 1,5 hektar - 14.566 m2 for at være helt præcis, hvoraf de 780 m2 udgør vejareal. Matriklen løber som nævnt helt ned til fjorden, og via en ganske utrafikeret stikvej er der til den anden side nem til- og frakørsel på selve Aggersundvej.

Bygningsmassen består af tre enheder på henholdsvis 586 m2, 155m2 og 554m2. Og dertil kommer to bundfældningsbassiner à 150 m2.

De to store lagerhaller er begge disponeret med otte porte. Den ene hal ligger separat, mens den anden ligger sammen med de øvrige bygninger. Herfra er der adgang til en mindre hal, der ligeledes har port, samt til yderligere lager- og opbevaringsplads, som indbefatter en større hems.

I afsnittet med kontor- og personalefaciliteter rummer bygningen to kontorlokaler, to store disponible rum og en frokoststue med plads til tekøkken. Dertil kommer et omklædningsrum med bademulighed, et separat badeværelse samt et separat toilet. Endelig er her flere mindre rum at gøre godt med, hvoraf flere er indrettet med håndvask og således har installationer til vand og afløb.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.