Kronvildtvej 28, Krogen, 9460 Brovst

Pænt og rummeligt fritidshus i Tranum Ferieby

Dette dejlige fritidshus finder du i Tranum Ferieby lige uden for Tranum. Her kan du nyde dine fridage og ferier i nærkontakt med naturen og med god plads omkring dig i hele området. På selve grunden er der ligeledes god plads, og det samme gælder inden døre. Det er med andre ord det helt oplagte sted for både familie og venner at slappe godt og grundigt af i indbydende rammer.

Huset fra 2010 ligger på en 1.823 m2 stor, velafskærmet grund. Og selve boligarealet tæller 120 m2. Grunden er ganske enkelt anlagt, og den er dermed også let at holde. Et stort terrassemiljø gør det muligt at nyde solens stråler fra morgen til aften - og en del af terrasseområdet er endda praktisk overdækket.

Inden døre byder planløsningen på en stor, højloftet opholdsafdeling, hvor køkken, alrum og stue samt aktivitetsafsnit går ud i ét. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, og i hver ende af opholdsafdelingen er der opgang til en hems.

Fritidshuset byder derudover på fire gode værelser og to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med dejlige wellness-faciliteter som hjørnekar og sauna. I praktisk forlængelse af køkkenet byder entréen i øvrigt på bryggers- og vaskefaciliteter, og udenfor er der et smart integreret skur til opbevaring af hynder, feriecykler, kroketspil og den slags.

Centralt i feriebyen ligger et stort fællesareal med mange muligheder for udendørsaktiviteter. Her er blandt andet en multibane, og såvel minigolf- som krolfevnerne kan også finjusteres her. Tranum Klitplantage og Tranum Strand ligger ganske tæt på. Slettestrand kan du også nå på få minutter i bil eller på en frisk cykeltur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.