Ullerupvej 16, Aggersund, 9670 Løgstør

Ældre villa med stor baghave og godt potentiale

Villaen her på Ullerupvej 16 i Aggersund ligger tilbagetrukket fra vejen med en dejlig velafskærmet og ugeneret baghave. Ejendommen ligger samtidig lige dér, hvor Ullerupvej slår et knæk, og du får derfor også et ganske fint vue ned over strandengarealerne ud mod fjorden. Huset trænger til en opfriskning her og der, og hvis du eksempelvis vil i gang med taget og værelserne på første sal, kunne det være oplagt at lave større vinduer eller kviste heroppe, således at udsigten og fornemmelsen af rummelighed og højt til himlen for alvor kommer til sin ret.

Ejendommen kan dateres tilbage til 1923 og giver dig et boligareal på 168 m2 fordelt på halvandet plan. Grunden er af en ganske gavmild størrelse med sine 1.464 m2, og der er praktisk bonusplads i form af carport og udhus på i alt 32 m2.

Huset ligger som sagt tilbagetrukket fra vejen med ankomstareal og indkørsel på den forreste del af grunden. I stueplan får du to stuer, der ligger orienteret med udsyn mod engene og fjorden. De får via franske døre følgeskab af en tredje stue, som også kan agere værelse. Dertil kommer et spisekøkken med direkte udgang til terrassen i baghaven, og endelig rummer baghuset et badeværelse og et bryggers. Førstesalen byder på et soveværelse, to værelser og en repos med opbevaringsplads.

Udenfor er der en velafskærmet terrasse, som ligger godt i læ i den vinkel, som huset og baghuset udgør. Baghaven er derudover ganske enkelt anlagt med masser af plads på græsplænen og med velopvokset randbeplantning, som gør, at du herude er helt privat og ugeneret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.