Thistedvej 459, V Thorup, 9690 Fjerritslev

Villa med ugeneret have i Vester Thorup

Denne villa er med store opholdsrum og to værelser ideel til et par eller den lille familie, men da her er mulighed for at indrette et tredje værelse, kan børnefamilien også finde sit hjem her. Med til ejendommen hører en stor, ugeneret have, hvor solrige terrasser giver mulighed for at nyde sommerens soltimer til fulde.

Huset opvarmes med fjernvarme. Der er gulvvarme i badeværelse og baggang.

Huset ligger i Vester Thorup midt mellem Limfjordens vande og Jammerbugtens brusende bølger, så her er masser af skøn natur tæt på og blot 10 minutters kørsel til Fjerritslev. Lund Fjord, Vejlerne, Vester Thorup Klitplantage og Lild Klitplantage giver dig et væld af naturoplevelser tæt ved, og du har nem adgang til Thorup Strand.

Med bondehusvinduer, hvidpudset facade og frontgavl over indgangspartiet charmerer villaen allerede ved første øjekast, og inden døre i de 154 m2 fordelt på to etager fortsætter det gode indtryk. Førstesalen rummer et stort soveværelse samt en stue med frilagte hanebånd og fransk altan, og her kan der snildt laves et værelse, hvis der er behov for et ekstra. Stueplanet byder ligeledes på et værelse, og i forbindelse med bryggerset, der har bagindgang og plads til vaskefaciliteter, findes et lyst flisebadeværelse med bruseniche. Foruden entréen består resten af stueplanet af et stort spisekøkken og en rummelig stue med et skønt lysindfald fra tre verdenshjørner. Endelig er her et praktisk viktualierum i kælderen.

Omkring huset findes terrasser mod øst, syd og vest, så alle sommerens måltider kan serveres i solen. Haven er anlagt med en græsplæne, der brydes af frodige, farverige bede, og ejendommen fuldendes af et drivhus og en garage med tilstødende skur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.